Начало Ферми

Вход

Зарегистрируйся здесь, чтобы использовать все функциональные возможности сайта!
Так вы сможете добавлять новости, сообщения, связи и проекты.Будете иметь и полную возможность для контакта с другими потребителями и авторами портала.

Реклама и связи

Статистика

Пользователи : 1717
Статьи : 62
Ссылки : 15
Просмотры материалов : 2330453
Животноводство, молочное животноводство, овец ...
Животноводство, молочное животноводство, овец ...

Поток, фермы, бизнес-планов, бизнес-идей, бизнес-проектов для агропромышленного комплекса, имущество, землю, участок, цены, инвестиции, финансы, молочном животноводстве, овцы, свиньи, домашняя птица, zaytsefermi, конюшнями, экзотических ферм.Окрупняване и модернизация на млечните ферми - кравеферми. Бизнес идеи, бизнес план и проект, инвестиции и финансиране - първа част Печать
There are no translations available.

Окрупняване и модернизация на млечните ферми, респективно кравеферми.

Част І-ва. Предпоставки

След влизането на България в ЕС, на страната е отпусната национална млечна квота (НМК) за производство на 1 000 000 т. сурово краве мляко, произведено във ферми от първа група, постигнали изискванията за сграден фонд и оборудване.

Подробнее...
 
Окрупняване и модернизация на млечните ферми - кравеферми. Бизнес идеи, бизнес план и проект, инвестиции и финансиране - втора част Печать
There are no translations available.

Препоръки на специалистите от Респект’93 ООД

Част ІІ-ра. Препоръки на специалистите от Респект’93 ООД

Изискванията за сграден фонд са поместени в Наредба № 44 от 20 април 2006 г. Преди разглеждане на Наредба 44, трябва да се направи едно уточнение - регистрацията на животновъден обект по Наредба 44 и категоризацията на кравефермите са две отделни процедури. Изискванията за сградовия фонд при категоризирането са изготвени съгласно Приложение ІІІ, Секция ІX, Глава І (ІІ) на Регламент 853/2004/ЕС.

Подробнее...
 
Кравеферми, овцеферми и ферми за кози – добри идеи, за вашия бизнес, агробизнес, бизнес план и проект, инвестиции и финансиране Печать
There are no translations available.

Кравеферми, овцеферми и ферми за кози

Пазара днес е широко отворен и очаква да заемете своето място в него! Не се бавете и покажете, какво можете! Ние ще ви помогнем да построите своята модерна ферма.

Подробнее...
 
Гаранционен фонд ще подкрепи земеделски и животновъдни проекти с 335 млн. лв. Печать
There are no translations available.

 

Доилна зала за кози на Flaco

На Министерството на земеделието бяха предоставени от Българската банка за развитие (ББР) 335-те млн. лв., които ще се използват за гаранция на проекти по Програмата на ЕС за развитие на селските райони, съобщиха от банката.

Подробнее...
 
Параметри на задание за проектиране на кравеферма PDF Печать
Автор: д-р Йорданов   
08.09.2012 08:51
There are no translations available.

 Доилна зала 2 х 6 крави, подходяща за ферма за 100 млекодайни крави

Заданието за проектиране определя основните изисквания за изработване на един Инвестиционен проект. Преди съставяне на Задание за проектиране на една животновъдна ферма, в частност кравеферма, е необходимо точно определяне на параметрите на тази ферма:

Обновлено 08.09.2012 13:40
Подробнее...
 
«ПерваяПредыдущая12СледующаяПоследняя»

Страница 1 из 2
 
  • Български (България)
  • English (United Kingdom)
  • Russian (CIS)

Опросы

Каква къща предпочитам
 

Случайный проект

323a.jpg

Сейчас на сайте

Сейчас 22 гостей онлайн