Начало Бизнес-проекты

Вход

Зарегистрируйся здесь, чтобы использовать все функциональные возможности сайта!
Так вы сможете добавлять новости, сообщения, связи и проекты.Будете иметь и полную возможность для контакта с другими потребителями и авторами портала.

Реклама и связи

Статистика

Пользователи : 1717
Статьи : 62
Ссылки : 15
Просмотры материалов : 2326055
Бизнес проекти
административни и офис сгради, бизнес паркове, хотели и мотели, спортни съоръжения, складове и магазини, производствени сгради и халета, сервизи и работилници, животновъдни ферми, складови бази и силози

Проектантите от Проектантско бюро „РЕСПЕКТ'93” ООД, вписано под № 0033ПБ в Регистъра на КИИП, имат огромен опит в проектирането и надзора на бизнес обекти от всякакъв вид – административни и офис сгради, бизнес паркове, хотели и мотели, спортни съоръжения, складове и магазини, производствени сгради и халета, сервизи и работилници, животновъдни ферми, складови бази и силози.

Трябва да се има предвид, че представените в този сайт проекти на бизнес обекти, рядко могат да се използват 1 към 1, като готови проекти, както често се случва с готовите проекти за къщи. Те по-скоро могат да се използват, като източник на модели и  идеи, а отделни техни елементи могат да се включват, като части на бъдещите проекти. По тази причина ориентировъчни количествени и стойностни сметки могат да се правят едва след предварително уточняване на заданието, технологичния и идейния архитектурен проект.

Предвид важното значение на земеделието и животновъдството за бъдещото развитие на България, на тези отрасли е отделено специално внимание. За изграждането на складови зърнобази и силозни стопанства, както и на животновъдни ферми, „РЕСПЕКТ'93” ООД, съвместно със своите партньори „АГРОИН” ООД и някой от най-добрите национални експерти от „ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ” Стара Загора, извършва комплексна услуга, включваща проучване, проектиране, доставка, монтаж, авторски и строителен надзор и сервиз.. 
 
  • Български (България)
  • English (United Kingdom)
  • Russian (CIS)

Опросы

Каква къща предпочитам
 

Случайный проект

67a_t.jpg

Сейчас на сайте

Сейчас 32 гостей онлайн